Vargha Tamás

SzékesfehérvárPiac tér 12-14.1. választókerület
2014 Oct. 31 16:00

Megemlékezések Halottak Napja alkalmából

Halottak Napja alkalmából városszerte több helyszínen tartott közös megemlékezéseket és koszorúzásokat Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, Fejér Megye Önkormányzata és a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága.

Tovább »
2014 Oct. 16 16:00

Átvette megbízólevelét Székesfehérvár polgármestere és az egyéni képviselők

Székesfehérvár polgármestere és a 14 egyéni választókerület önkormányzati képviselője dr. Merényi Zoltántól, a Helyi Választási Bizottság elnökétől vette át ma megbízólevelét. A mandátum-átadáson jelen volt Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, országgyűlési képviselő. A város képviselőtestülete 2014. október 19-én, vasárnap 10 órától tartja alakuló ünnepi díszközgyűlését, amelyen a grémium tagjai esküt tesznek, majd döntenek az alpolgármesterek személyéről.

Tovább »
2014 Oct. 7 13:00

A haza szabadságáért adták életüket

Az aradi vértanúk a haza szabadságáért adták életüket, azért az országért, amely 1848-49-ben vált egységessé, egyesülve a gyászban és a kegyeletben – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára október 6-án hétfőn, a Békés megyei Békéssámsonon tartott fáklyás felvonulással egybekötött ünnepélyes koszorúzáson.

 

Tovább »
2014 Sep. 30 16:20

Kórházfejlesztés - befejeződött az új épület kivitelezése

Az épület elkészült és már a speciális orvosi műszerek, berendezések beszerelésére vár a Szent György Egyetemi Oktatókórház központi műtő és intenzív osztálya. A hatezer négyzetméteres, háromszintes létesítményt Gáva Attila tervezte és a Starabag illetve a Kipszer közös konzorciumban nyerte el a munkát még tavaly augusztusban. Első ütemben felépült az új műtéti tömb, amelyet az osztályok ez év végén az orvosi gépek, műszerek beszerelését követően vehetnek birtokukba. Az eseményen Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője is részt vett.

Kórházfejlesztés - befejeződött az új épület kivitelezése

Tovább »

Vargha Tamás

Székesfehérvár, Piac tér 12-14.
eseménynaptár